IZ FOTELJE - najbrža kupovina


NiteSite Viper !AKCIJA!

3.195,00kn

AKCIJA DO DALJNJEG: PROMO CIJENA + REGULACIJA OSVJETLJENJA EKRANA I GRATIS SNIMAČ. NAZOVITE 01-3887736

VIPER je dizajniran kao najjeftiniji visokokvalitatan sustav noćne optike za kraće udaljenosti. S područjem prepoznavanja do 100metara, Viper je odličan za lov na manjim udaljenostima. U doslovce 60 sekundi ga montirate na vaš postojeći ciljnik tako da prelazak s dnevnog na noćni lov nije nikada bio jednostavniji.
Ono što NiteSite paletu čini jedinstvenom uodnosu na sve druge sustave jeste da nema upucavanja. Koristite se svojim dnevnim ciljnikom na koji ste navikli i koji je već upucan.
Dalje, set sadrži apsolutno sve što vam treba uključujući i visokokapacitetnu bateriju koja osigurava znatno dugotrajniji rad od konkurentskih digitalnih optika. Dakle ne morate trošiti dodatnio na akumulatorske pakete. Što je vrlo bitno, otporna je na sve kalibre.
Tu su čak i filteri za ekran koji blokiraju bilo kakav odsjaj i mogućnost detekcije.
Kako se iznimno lako stavlja i skida, NiteSite uređaje možete koristiti na više oružja, posuđivati, prenositi, montirati na druge optičke instrumente (monokulare, binokulare...)
Ovo je jedinstven sustav koji od vas ne zahjeva odricanje od vaše dnevne optike i zamjenu za nekvalitetno rješenje za dnevne uvjete, već se po potrebi nadograđuje na vašu dnevnu optiku i pretvara je u vrhunsku noćnu.
Dakle, za razliku od većine digitalnih ciljnika na tržištu, s NiteSite setovima dobivate apsolutno sve što vam je potrebno kako bi s postojećom dnevnom optikom išli u noćni lov bez razmišljanja da vam nešto može nedostajati. Ne trebaju vam dodatni IC osvjetljivači. Ne trebaju vam nosači. Ne treb vam dodatna baterija ili akumulator. Za razliku od NiteSite setova, većina digitalnih ciljnika se isporučuje sa slabim (jeftinijim) IC osvjetljivačem (dodatni vas košta i preko 1000kn), bez nosača (koji vas mogu koštati i preko 1500 kn) te su tako slabog kapaciteta ili toliko crpe baterije da jednostavno morate kupiti dodatne akumulatorske pakete (oko 1000kn). Tako Wolf i drugi setovi ne samo da spadaju u najpouzdanije noćne optike, već cjenovno pobjeđuju i one koji se reklamiraju kao najjeftiniji a u biti vas zavaravaju jer jednostavno morate dokupljivati dodatnu opremu kako bi bili uistinu funkcionalni.

OSNOVNE KARAKTERISTIKE
- Za lov na kraćim udaljenostima.
- Integrirani LED IC osvjetljivač.
- Sustav noćne optike tipa "sve u jednom".
- Nije potrebno ambijentalno osvjetljenje.
- Video izlaz.
- Vrlo jasan prikaz noćne optike.
- Montaža u 60 sekundi.
- Bez potrebe upucavanja puške.

SPECIFIKACIJE
- Domet identifikacije 100m
- Podnosi sve kalibre.
- Težina na ciljniku: 572g
- Vrijeme autonomnog rada: do 7.5 sati.
- Frekvencija IC osvjetljivača: 850 nM.
- IC LEDica: 1
- Diagonala ekrana: 3.5 inča.
- Temperaturni raspon rada: -20C do 60C.
- Video izlaz 3.5mm 4polni utikač.
- Vodoodbojan

SADRŽAJ SETA
1x modul kamere
1x modul LCD ekrana i iluminatora
1x stega za ciljnik 25mm
1x stega za ciljnik 30mm
1x protuklizna stega
2x gumeni prstenovi za ciljnik
1x litij ionska baterija
1x punjač
1x kofer za nošenje
1x paket filtera za ekran
1x upute
1x jamstvo

Dodaj u košaru:

  • Model: NiSi-Viper
  • Proizvođač: NiteSite

Lapis - svijet optike
Copyright © 2019 izfotelje.