IZ FOTELJE - najbrža kupovina


Nano 2 (digitalni monokular / adapter)

2.750,00kn

Nano 2 je digitalni noćni monokular s dvostrukim povećanjem. Dizajniran je za jednostavno i učinkovito osmatranje u noćnim uvjetima. Kako bi se olakšalooo osmatranje i u potpunom mraku, integriran je i IC osvjetljivač koji ima domet do 200 metara. Dizajniran je za jednostavnu i brzu uporabu i u najtežim uvjetima. Vodoodbojan je a sve funkcije (paljenje, gašenje i regulacija snage IC osvjetljivača) se provode preko samo jednog regulacionog gumba koji je tako postavljen i napravljen da omogućava lako rukovanje korisnika i s rukavicama, blatnim rukama...
Na sebi ima ugrađeni 1/4" utor s navojem za jednostavno postavljanje na bilo koji kompatibilan nosač, tronožac ili adapter. Sa samim uređajem se isporučuje i Picatinny nosač kojim se Nano 2 lako i brzo pozicionira iza npr. crvenih točki i tako se dobije mogućnost noćnog rada s crvenom točkom za npr.odstrijel štetnika i slično.
Dvostruko povećanje daje mogućnost lagane optičke integracije s crvenim točkama a ujedno omogućava laku orjentaciju, kretanje i osmatranje kada se koristi iz ruku.

Dodaj u košaru:

  • Model: SWT-Nano2 - digitalni monokular
  • Proizvođač: SWT

SWT - budućnost već danas
Copyright © 2020 izfotelje.