IZ FOTELJE - najbrža kupovina


Matrix - noćni adapter; monokular; snimač

4.200,00kn

Matrix predstavlja svojevrsnu revoluciju u digitalnim optikama. Riječ je o uistinu malom i svestranom optičkom instrumentu koji će vam poslužiti u svim mogućim aplikacijama koje vam zatrebaju. Može osmatrati danju i noću gdje mu je noćni rad mogućum i do 200 metara udaljenosti u potpunom mraku. Moguće ga je staviti na naglavnu masku i koristiti kao noćne naočale. Moguće ga je montirati na okular dnevne optike te tako svaku dnevnu optiku pretvoriti u noćnu. Moguće ga je montirati na nosače kao što su Picatinny šine te na ovaj način kombinirati s dnevnim otpikama ili koristiti samostalno. Uz sve gore navedeno treba naglasiti da je sve ovo upairano u uređaj težak samo 170g i duljine 10cm.
Napaja se akumulatorskom baterijom 3.7V koja je u samom uređaju i koja se može puniti u samom uređaju.
Matrix posjeduje i integrirani snimač koji može snimati fotografije i filmske zapise sa tonom.
Integriran je i sustav za automatsku regulaciju osvjetljenja tako da se IC osvjetljivač može paliti i gasiti bez vaše intervencije. Naravno, sve postavke možete regulirati i sami.
Optičko povećanje mu je 1x, što ga čini idealnim za uparivanje s dnevnim optikama. Ako želite s njim gledati na veće udaljenosti, Matrix posjeduje integrirani digitalni zoom u rasponu od 1-5x

Dodaj u košaru:

  • Model: SWT-Matrix
  • Proizvođač: SWT

SWT - budućnost već danas
Copyright © 2020 izfotelje.