IZ FOTELJE - najbrža kupovina


NiteSite Spotter Extreme

10.230,00kn

Spotter Extreme je dizajniran kao uređaj koji treba osigurati najkvalitetnije moguće noćno osmatranja bez detekcije, na velikim udaljenostima i nenadmašnom mogućnošću povećanja promatranog objekta (Zoom od 1 do 20X).
Uređaj je savršen za toliko veliki broj aplikacija da ih je praktički nemoguće sve nabojati. Od primjene u lovu za nevidljivo osmatranje divljači ili pak nadzor samog lovišta, preko noćnog nadzora i brze detekcije puknuća cijevi ili dalekovoda npr. inspektora na terenu u komunalnim poduzećima.
Da ne govorimo kolikoje riječ o uređaju koji u ogromnoj mjeri olakšava i produljuje vrijeme akcija potrage i spašavanja za unesrećenima, potrage na moru i slično. Takve akcije više ne moraju prestajati zbog nastupa noći.
Koristi se i u turističke svrhe, za noćna osmatranja u nacionalnim parkovima, na moru, planinama kako bi produbio i produljio turističku uslugu.
Dodatno, riječ je o savršenom uređaju za čuvanje i nadzor štićenih objekata i osoba jer osigurava savršenu sliku na velikim udaljenostima uz mogućnost isotvremenog osmatranja od strane više osoba, tj. tima koji provodi osiguranje.
Naravno, tu je i mogućnost snimanja svega što se i posmatra. SPECIFIKACIJA:
- Domet prepoznavanja: 500 metara
- Težina: 1300 grama
- Autonomija rada: do 20 sati
- Frekvencija IC osvjetljivača: 850nM
- IC LEDica: 5
- Displej ekran: 3.5 inčni LCD
- Video izlaz: 3.5mm 4polna utičnica
- Variabl ZOOM: 1-20 X
- Vidno polje: 25 stupnjeva
- Temperaturni raspon rada: -20C do 60C
- Vodoodbojan


Dodaj u košaru:

  • Model: NiSi-SpotterExtreme
  • Proizvođač: NiteSite

SWT - budućnost već danas
Copyright © 2020 izfotelje.