IZ FOTELJE - najbrža kupovina


SWT velikodometni IC osvjetljivač

809,10kn

Ovdje je riječ o SWTovom rješenju za velike udaljenosti osmatranja i ujedno široki snop za potrebe kretanja i osmatranja pomoću noćnih optika. Ovaj IC osvjetljivač oblikovan kao baterijska lampa ima mogućnost regulacije iznimno snažnog snopa 3W LED žarulje (Osram IR Black). Tako ga možete korititi s uskim snopom i ostvariti domete osvjetljavanja i do 500 metara (vidljivost u ovisnosti od snage i generacije noćne optike) ili pak raspršiti izlaznu snagu u širinu i osigurati široki kut vidljivosti uz snagu koju vam neće pružiti niti jedan IC osvjetljivač koji se isporučuje s noćnom optikom. Ovo je idalno u uvjetima kada se krećete s naočalama i želite široko vidno polje.
Skrećemo pozornost da je ovdje riječ o iznimno snažnom uređaju neprimjerenom za male prostore ili promatranja na manjim udaljenostima.
Kako je riječ o jakom svjetlosnom izvoru, vrijede priavila kao i za jake baterijske svjetiljke u vidljivom spektru - ne promatrajte glim okom direktno izvor svjetlosti niti snop svjetlosti ne usmjerevajte prema očima drugih.
Ovdje se radi o samoj baterijskoj lampi. Za navedenu cijenu se ne isporučuje punjivi baterijski uložak (tip Li-ion 18650) niti punjač za isti. Ako želite kupiti punjač i bateriju ili pak drugu dodatnu opremu za ovaj uređaj, molimo vas da pogledate ponudu baterija, punjača i dodatne opreme za baterisjke lampe

Karakteristike
Izvor svjetlosti: LED Osram IR Black 850nm
Tip baterije: punjiva 18650 Li-ion (prodaje se zasebno)
Trajanje s jednim punjenjem: cca 3 sata
IP rangiranje: IP67
Materijal izrade: Aluminijska legura
Leća: 38mm konveksna
Deklarirani vijek lampe: 100,000 sati

Dodaj u košaru:

  • Model: SWT-IR-SME850IR
  • Proizvođač: SWT

SWT - budućnost već danas
Copyright © 2020 izfotelje.