IZ FOTELJE - najbrža kupovina


Raptor (noćni adapter)

2.899,00kn

Postaje sve jasnije da problemi koji se vezuju uz razvoj digitalnog noćnog ciljnika sve više opterećuju kako kupce tako i proizvođače. Nastojanje da se proizvede digitalni ciljnik koji će moći izdržati trzaj lovačkog oružja, zadržati končanicu, koji se neće samoinicijativno gasiti i koji će pouzdano raditi te koji neće korisnika tjerati da sumnja u ispravnost svakog sljedećeg hica se nije pokazalo opravdanim. Osobito kada su se proizvođači digitalnih optika odlučili međusobno natjecati u proizvodnji najjeftinijeg digitalnog ciljnika. Tako su padala svakakva obećanja. Od toga da su proizveli univerzalno rješenje za dnevni i noćni lov, najbolji, najnoviji, naj... Na žalost, to se pokazalo netočnim. Uštede su se svele na gubitak kvalitete, stalno recikliranje vrlo sličnih proizvoda samo s novim oznakama itd.

Zato se dio proizvođača odlučio na jednostavan koncept gdje se uopće ne nastoji izbaciti ono što je dobro i dokazano. Naime, odlučuju ne izbacivati klasični, pouzdani, već upucan dnevni ciljnik, već sustav lova u slabim svjetlosnim uvjetima grade na činjenici da je sve što je potrebno jednostavno nadograditi sustav dnevne optike.

I tako smo dobili i RAPTOR. Riječ je o modularnom noćnom adapteru za dnevne optike koji se jednostavno stavlja i skida, koji ne zahtjeva upucavanja ili preinake dnevne optike. Pored navedenog, riječ je o sustavu koji ruši sve cijene noćnih ciljnika. RAPTOR u osnovnoj varijanti možete imati za manje od 3000 kn. Ako želite nabaviti cijeli set s nevidljivim IC osvjetljivačem, to će vas stajati oko 3499 kn. Raptor je namijenjen uglavnom noćnom osmatranju te uklanjanju štetnika s zračnim ili malokalibarskim oružjem.

Ovdje ponuđeni osnovni set se sastoji od modula kamere s adapterom za prihvat dnevne optike, spremnikom akumulatorskih baterija tipa 18650 i indikatorom napunjenosti, ekranom za prikaz slike iz ciljnika koji ima mogućnost regulacije osvjetljenja (zatamnjenja) i kontrasta slike.


Dodaj u košaru:

  • Model: SWT Raptor (osnovni)
  • Proizvođač: SWT


Facebook
Copyright © 2020 izfotelje.