IZ FOTELJE - najbrža kupovina


Advance EX

18.976,00kn

Predstavljamo vam Advance EX, mlađeg brata poznatog HRBW 34, uređaja koji predstavlja svojevrsnu revoluciju kada su u pitanju noćni monokulari visoke rezolucije i adapteri koji vašu dnevnu optiku pretvaraju u noćnu. Advance EX nam daje prikaz u nijansama zelene za razliku od HRBW34 čija tuba nam daje crno bijelu sliku.
Što je to što Advance seriju čini tako posebnom i zašto su ovi uređaji toliko posebani u odnosu na druge i zašto su u tako kratkom vremenu zauzeli mjesto ispred drugih? Zato što uklanjaju sve one boljke koje iskazuju drugi uređaji ove namjene.

Kao prvo, tu je iznimno čvrsto i otporno tijelo od posebnih aluminijskih legura koje podnosi i naintenzivniji rad i po najtežim uvjetima.

Drugo, stezni prsten je od metala i napravljen na način da otklanja pomake, isklizavanje, teško nasjedanje, skidanje, potrebu za dodatnom opremom (akumulatorima) i tako dodatnim i skrivenim troškovima...

Treće, potrošnja baterija je dovedena do savršenjstva tako da vam HRBW 34, za razliku od drugih uređaja koji nastoje postići što i on i čiji se rad na paketu baterija doslovno mjeri u minutama, osigurava autonomiju rada na jednoj bateriji od preko 50 sati. To znači da ne morate imati pune džepove baterija ili posebne akumulatore. Uređaj je samodostatan i s najduljom autonomijom rada.

Četvrto, njegovu bit čine visokokvalitetne komponente koje vam osiguravaju noćni prikaz visoke rezolucije i jasnoće te dometa koji vam neće pružiti niti jedan drugi uređaj za ovu cijenu. Riječ je o posebno konstruiranim visokokontraslnim lećama koje omogućavamu korištenje na uređajima i od 12x povećanja, pa i više. Povećanje s njegovim monokularom je 8x.

Peto, jednostavnost upotrebe je dovedena do savršenstva. Postavite ga na objektiv vaše optike i sve što u uporabi trebate raditi je upaliti ga. Nema bezbroj podešavanja, programiranja, memoriranja. Svrha ovog uređaja je da vašu dnevnu optiku pretvori u noćnu i on to čini bolje od bilo kojeg drugog.

Šesto, paleta dodatne opreme ovaj uređaj čini uistinu svestranim i visokofuncionalnim. Daljinski upravljač, dodatni IC osvjetljivači (mada će vam vrlo rijetko trebati s obzirom na visoku osjetljivost i kvalitetu fotokatodne cijevi), te monokularni adapter koji ovaj uređaj pretvara u samodostatan noćni monokular ogromnog povećanja od 8x, ovaj uređaj čine najsvestranijim Clip-On uređajem na tržištu.

Tehničke karakteristike uređaja:
Vidno polje, stupnjeva 13
Raspon izoštravanja, m 12 ... ∞
Objektiv leća
Žarišna duljina objektiva, mm 80
Efektivna blenda 1:1,5
Promjer objektiva, mm 53
Povećanje dnevne optike: prihvatljivo / optimalno 1-20/2-8
Izvor napajanja, V CR123A, 3В
Vrijeme rada na jednoj bateriji, sati, ne manje od 54
Promjer izlazne leće, mm 22
Temperaturni raspon rada, °C -30 ... +50
Stupanj zaštite prema IEC 60529 / moguće naručiti IPX6 (IPX8)
Dimenzije (lduljina x širina x visina), mm 214х62х62
Težina, kg 0,62
Dodatna oprema po narudžbi

Dodaj u košaru:

  • Model: SWT Advance EX
  • Proizvođač: SWT

Korisnici koji su kupili ovaj proizvod su također kupili i...


Facebook
Copyright © 2018 izfotelje.