IZ FOTELJE - najbrža kupovina


SWT EXi 1-6x24 SI

3.330,00kn

Proširena je ponuda SWT ciljnika u Hrvatskoj predstavljanjem nove palete. Riječ je o dnevnim ciljnicima serije EXi. Novim modelima dizajniranim u najvećoj mjeri u skladu sa zahtjevima suvremenih korisnika i njihovim potrebama.
U prvom redu je tu mogućnost jednostavne integracije dnevnih ciljnika i dodatne opreme koja se danas sve više koristi u lovu. Tako na primjer, zbog što je moguće jednostavnije uporabe cijele palete digitalnih, termovizijskih i noćnih dodataka, EXi paletu odlikuje glatki obod objektiva i okulara. Na taj način ne postoje prepreke za jednostavno spajanje tih dodataka s dnevnom optikom. Ne postoje prstenovi za izoštravanje na objektivu, niti pak često viđeni regulatori stupnjaosvjetljenja končanice na okularnom sklopu. I prsten objektiva kao i okularni sklop su ?čisti?, bez obstrukcija i pravilnog oblika tako da se odgovarajući adapteri mogu jednostavno i sigurno umetati cijelom s vojom duljinom. Kod EXi serije su regulator osvjetljenja končanice ili regulator paralakse premješteni na položaj uz regulator položaja končanice, tj. na središnji dio ciljnika.
Svi optički elementi su izrađeni od vrhunskih materijala a končanica je tipa 4a i gravirana na staklu. Osvjetljava se samo središnja točka crvene boje i u više stupnjeva osvjetljenja. Primjenjeni su višestupnjevni optički premazi što nam daje odličnu, kristalno čistu i jasnu sliku visoke definicije.
Tijelo ove palete ciljnika je izrađeno u ?Monolyth? konstrukciji, tj. tubus je iz jednog dijela od aluminijskih legura korištenih u zrakoplovnoj industriji. Dakle riječ je o laganim i ujedno iznimno čvrstim i otpornim ciljnicima.
Konkretno, ovdje vam prikazujemo karakteristike modela SWT EXi 1-6x24 SI.

Karakteristike:
povećanje: variabilno 1-6x
promjer objektiva: 24mm
vidno polje: širokokutno
končanica: gravirana na staklu s osvjetljenjem središnje točke leće: staklo s višeslojnim optičkim premazima
Zaštita okulara i objektiva: preklopni poklopci
tubus: 30mm Monolyth dizajn (jednodjelni) - duraluminij
duljina: 280mm
baterija: CR2032 1 kom

Dodaj u košaru:

  • Model: SWT EXi 1-6x24 SI
  • Proizvođač: SWT

Lapis - svijet optike
Copyright © 2019 izfotelje.