IZ FOTELJE - najbrža kupovina


RD5-RGL (crvena točka)

760,00kn

Novitet iz palete SWTovih optika za pogonske lovove je crvena točka RD5-RGL. Riječ je o crvenoj točki sličnoj prethodnim inačicama iz palete RD5 uz nekoliko bitnih poboljšanja.

Na prvom mjestu je promjena načina napajanja crvene točke. Sada se za ovaj zadatak koristi jedna baterija tipa CR2032. To u velikoj mjeri čini postupak izmjene jednostavnijim a i trajanje baterije duljim, iako to nije bio problem niti kod prethodnih modela.

Drugi element je uvođenje osvjetljene točke u dvije boje. Mogućnost odabira između crvene i zelene boje, po trenutnom nahođenju korisnika i u ovisnosti od vanjskih uvjeta, osigurava jasnu vidljivost i lakoću ciljanja neovisno od boje i osvjetljenosti pozadine tj. okolice u lovu. Cevenu točku odaberite u uvjetima kada je ona vidljivija, u sumrak ili zoru, po snijegu ili ako je priroda u svom zelenom ruhu. Zelena točka će biti uočljivija u uvjetima kada su lišće i trava suhi, crvenkasti ili žuti.

Treća, vrlo značanja izmjena, je odluka da se besplatno, uz samu crvenu točku nudi i niski nosač za montažu iste na Picatinny šinu. S ovim novim nosačem ciljnik se spušta znatno niže i skoro uz samu puščanu cijev, tj. šinu na koju se montira. Na taj način je optička putanja znatno bliža balističkoj a to samo znači dodatnu preciznost i pouzdanost pogotka.

Opis:
- Visokootporno duraluminijsko kućište (zrakoplovni aluminij)
- Integrirani niski Picatinny nosač.
- Precizno podešavanje vertikalne i horizontalne pozicije točke
- Višestupnjevna regulacija osvjetljenja točke uz dvije moguće boje končanice (crvene i zelene)
- Preklopni zaštitni poklopci objektiva i okulara

Specifikacija:
Dimenzije Duljina 130mm
Širina 65mm
Visina: 50mm
Težina 278g
Objektiv: 30 mm
Povećanje 1x
Vidno polje 50 stupnjeva Otklon oka neograničen
Obrada Crna mat
Napajanje 1 x CR2032

Dodaj u košaru:

  • Model: RD5-RGL crvena točka
  • Proizvođač: SWT

Facebook
Copyright © 2020 izfotelje.