IZ FOTELJE - najbrža kupovina


RD-7

1.379,00kn

Nova SWTova crvena točka namijenjena zahtjevnim korisnicima udara snažno na segment optika za brzo ciljanje i lov na brzopokretne mete na manjim udaljenostima. Nudi takve karakteristike koje su do sada bile dostupne samo u cjenovnom rangu koji se kretao preko 2500 kuna.

Kao prvo, ovdje nije samo riječ o klasičnoj crvenoj točki, već je to u biti ciljnik sa na staklu graviranom vidljivom končanicom. Dakle, nije obvezno uključiti napajanje osvjetljenja končanice, već ona i bez uključenja nudi končanicu i na taj način funkcionira kao klasičan ciljnik 1x povećanja. U ovom načinu rada, a što je inače svojstveno SWTovim RD crvenim točkama, s lakoćom u kombinaciji s nićnim monokularom (npr. NVM-1 ili NVM-2) postaje noćni ciljnik.

Velik otklon oka (preko 9 cm) i vrhunski optički elementi nam daju mogućnost dovoljnog odmaka od ciljnika a tako i savršen pregled terena i zbivanja oko nas. Ujedno, ciljanje je jednostavno i prirodno s oba otvorena oka. Snalaženje u prostoru i uočavanje pkretne mete je brzo i jednostavno bez potrebe bilo kakvih prilagodbi kuta gledanja.

Ta ista gravirana konačnica se po potrebi i u ovisnosti od uvjeta na lovištu jednostavno osvjetljava i tako daje mogućnost isticanja končanice i podizanja njene uočljivosti u ovisnosti od osvjetljenosti pozadite i njene boje.

Pored navedenog, tu su i integrirani brzoskidajući nosači.

Dizajniran je tako da se s lakoćom kombinira i s taktičkim povećalima iz SWTove MAG serije, kao što je npr. odličan MAG 1.5-5X. Kada ovo MAG povećalo postavite iza RD-7 dobivate ne samo izvrstan ciljnik za brzo ciljanje i praćenje pokretnih meta već i mogućnost jednostavnog pretvaranja RD-7 u ciljnik s varijabilnim povećanjem. Tako vam ova kombinacija daje najbolje iz dva dominantna načina lova, lova u pogonu i lova na čekanju.

Nesmijemo zaboraviti da je tu i SWTovo 10 godišnje jamstvo.

Neke osnovne karakteristtike:
Povećanje 1x
Nosači: integrirani, brzoskidajući
Tip končanice: graviranja s osvjetljenjem i regulacijom
Napajanje osvjetljenja končanice: CR 1620
Stupnjeva osvjetljenja: 11
Kućište: Otporno na udarce i vlagu
Optički elementi: stakle s višeslojnim optičkim premazima
Vidno polje: 15 stupnjeva
Otklon oka: 91mm
Okularni otvor: 14mm
U setu: krpica za čišćenje, ključ, CR1620 baterija
Težina 294gr
Dimenzije: 113x63x62 mm

Dodaj u košaru:

  • Model: SWT-RD-7
  • Proizvođač: SWT

SWT - budućnost već danas
Copyright © 2018 izfotelje.