IZ FOTELJE - najbrža kupovina


SWT RD-set

1.949,00kn

Predstavljamo vam još jedno domišljato rješenje koje nam nudi SWT za sve one koji često vole ići kako u pogonske lovove gdje se divljač brzo kreće na malim udaljenostima, a i situacije koje zahjevaju veće povećanje i ciljanje na većim udaljensotima.

Riječ je o kombinaciji RD-set kojeg u biti čine dva zasebna uređaja. SWTova odlična crvena točka RD5-GR i optičko povećalo MAG3X.

RD5-GR je crvena točka za brzo pucanje. Već dokazana kao iznimno otporan i precizan optički instrument za lovačke kalibre velike izdržljivosti. RD5-GR nudi neutralno povećanje od 1X i regulaciju stupnja osvjetljenja točke. Isporučuje se s nosačima koji osiguravaju odlično poravnjanje s drugim elementom ove kombinacije. Skrećemo pozornost da se ova crvena točka može kupiti zasebno, izvan ovdje prikazanog seta.

MAG3X je optičko povećalo. Konstrukcija i elementi od kojeg je napravljeno jamče za SWT već standardno visoke performanse. Ono što je specifično za ovaj isntrument je da se isporučuje sa specijalnim preklopnim nosačima pomoću kojih MAG3X u sekundi prebacujete u bočni položaj i tako ga pomičete iz vidnog pravca ciljanja. Tada gledate direktno i ciljate posredstvom same crvene točke RD5-GR. Preklopom MAG3X natrag u ležište dobivate ciljnik povećanja 3 puta. Nema upucavanja. Nema šarafljenja. Stvar je jednostavna, brza i iznimno učinkovita. Ako već imate SWTovu crvenu točku (npr. model RD5-FA) onda ne morate kupovati cijeli set jer će se MAG3X savršeno uklopiti s vašom postojećom crvenom točkom.


Dodaj u košaru:

  • Model: SWT-RD-set
  • Proizvođač: SWT

Lapis - svijet optike
Copyright © 2020 izfotelje.