IZ FOTELJE - najbrža kupovina


Lovački aktivni antifon SoundMaster X-24

947,00kn

SoundMaster X-24

Lovački aktivni antifoni SoundMaster X-24 su višestruko koristan alat kako za lovce, tako i sve druge korisnike koji su izloženi potencijalno štetnoj buci (pucanj, rad motorne pile, glasan rad strojeva...), koji tu buku anulira ali istovremeno pojačava čujnost tihih zvukova. Tako ćete znatno lakše čuti hod ili glasanje divljači. Ujedno, dok radite s npr. motornom pilom, nećete morati skidati slušalice kako bi se čuli s kolegama. One će jednostavno same stišavati zvuk pile, a kada razgovarate to ćete moći bez da ih skidate s glave.
Odlično će vas poslužiti u uvjetima kada se u većoj mjeri morate osloniti na svoj sluh. Zamislite kada ste kao lovac, na čeki u uvjetima slabe vidljivosti. Noći ili magle. SoundMaster X-25 slušalice vam daju dodatnu prednost utoliko što će vam najaviti kretanje i dolazak divljači i prije nego bi to čuli vlastitim ušima. Ako uslijedi pucanj, jednostavno će blokirati njegov zvuk i zaštiti vaš sluh i tako osigurati normalnu čujnost odmah neposredno nakon pucnja.
I u pogonskim lovovima X-25 osiguravaju bolju čujnost. U mogućnosti ste ranije registirati kretanje u području koje pokrivate i bolje razaznati zvukove oko vas.

Specifikacija:
Napajanje: 2 x 1.5V AAA baterije (u svaku slušalicu po jedna)
Zasebna regulacija pojačanja zvuka svake slušalice
Trajanje baterija: CCA 200 sati
NRR 22 dB
Automatsko isključenje glasnih zvukova preko 85 dB
Mikrofon u svakoj slušalici

Dodaj u košaru:

  • Model: SoundMaster X-24

Lapis - svijet optike
Copyright © 2020 izfotelje.