IZ FOTELJE - najbrža kupovina


SWT White Light

715,00kn

SWT White Light baterijska lampa za lovce spada u najsuvremenije tzv. modularne sustave za osvjetljenje. Svojstveno njoj je da nudi svjetlost u prirodnoj, bijeloj boji.

Predstavljamo inovativan sustav modularnih lampi koje lovcima i drugim zahtjevnijim korisnicima pružaju veću fleksibilnost rada i primjenjivost jednog uređaja u različitim uvjetima rada.

Riječ je o tzv. BlackLight ili WhiteLight lampama koje se u osnovnoj inačici razlikuju samo po valnoj duljini emitivne diode koja se u njima nalazi. Dakle, ako kupite neku od ovih lampi, za dobivanje druge vrste svjetlosti, veće snage, drugačijeg dometa ili načina uključenja, više nije potrebno kupovati novu lampu ili osvjetljivač, već jednostavno nabavite samo onaj element koji će vašu postojeću lampu pretvoriti u to nešto drugo što vam je potrebno. Na primjer, imate SWTovu WhiteLight lovačku lampu bijele svjetlosti a htjeli bi imati istu takvu sa zelenim sjvetlosnim snopom. Jednostavno dokupite diodni element sa zelenom svjetlošću. Treba vam IC osvjetljivač, umetnete diodni element od 850nM (standardni za sve generacije noćnih optika) ili diodni element od 940nM (?nevidljivi? za digitalne optike i optike druge ili viših generacija). Izmjenom diodnog elementa u mogućnosti ste u jednoj lampi imati velikodometnu lampu s bijelom svjetlošću, zelenom svjetlošću ili crvenom svjetlošću, te IC osvjetljivač od 850 ili 940 nanometara.

Dalje, kako bi dodatno povećali snagu lampe, na sve gore navedene inačice možete mijenjati glave leće koje su dostupne u veličinama od 38, 50, 67 i 75mm. Osnovni model se isporučuje s glavom od 38mm a sve one daju mogućnost regulacije širine svjetlosnog snopa.

Kao elementi koji se mogu birati su i prekidači lampi. Tako se nudi standardni, tzv ?klik? prekidač koji se isporučuje zajedno s kupljenom lampom, a u ponudi je i daljinski prekidač koji omogućava tiho paljenje na dodir.

U ponudi je i cijela paleta nosača, od magnetnih do klasičnih i brzoskidajućih, koji osiguravaju mogućnost postavljanja lampe na razne podloge, od optike, cijevi, kundaka...

Lampe se napajaju punjivim baterijama tipa 18650 a mogu se napajati i pomoću CR123 baterija. Tu su i potrebni punjači a i druga oprema.

Sve lampe i njihove konfiguracije u iznimno otporne i izrađene od vrhunskih materijala te opremljene brtvenim prstenovima koji sprječavaju prodor vlage. Leće su staklene i visoke kvalitete i otporne na grebanje i tamnjenje.

SWT White Light lampa, kao samostalna jedinica nudi mogućnost rastavljanja tijela (duža i kraća varijanta / tj. s dvije ili jednom 18650 baterijom), fokusiranja širine snopa i snagom od iznimnih 1000Lm.

Specifikacija:
Tip: SWT Bijela svjetlost
Vijek žarulje: cca 100 000 sati
Vodootpornost: IP65
Dimenzije: 25x28x245mm
Vrijeme rada na jednom punjenju: cca 2 sata
Težina 422 gr
Izlazna snaga: 3W
Namjenta: Taktičko lovačka lampa (2 načina rada - ugašeno / puna snaga)

Dodaj u košaru:

  • Model: SWT-WhiteLight
  • Proizvođač: SWT

Korisnici koji su kupili ovaj proizvod su također kupili i...


SWT - budućnost već danas
Copyright © 2020 izfotelje.