IZ FOTELJE - najbrža kupovina


SoundMaster Remote (mikrofon za čeku)

825,00kn

SoundMaster Remote mikrofon predstavlja idealan uređaj za sve one koji love sa čeke ili drugog stacionarnog položaja. Osobito je koristan ako su u pitanju zatvorene čeke te ako ne želite stalno držati mikrofon usmjeren prema točki osmatranja.
Sa SoundMaster Remote mikrofonom i prijemnikom možete komotno gledati drugje, biti izvan vidnog dometa nadziranog mjesta, pa čak i malo pridremati, a da istovremeno imate potpun nadzor nad hranilištem ili drugim promatranim mjestom.
To je moguće tako što se SoundMaster Remote sastoji u biti o dvije zasebne jedinice koje su povezane bežičnom vezom. Riječ jeo prijemniku, koji je kod vas i koji primljene zvukove prenosi posredstvom malih slušalica u vaše uši, te o malom i vrlo osjetljivom mikrofonu i predajniku kojeg postavljate u zoni promatranog, tj. slušanog prostora. Dakle, nema potrebe za držanjem nezgrapnog mikrofona ili njegogov montiranja na oružje ili optiku. Nema šuškanja kako se okrećete loveći neki zvuk. Kod SoundMaster Remote uređaja mikrofon je tamo gdje treba biti i on će vam vrlo jasno prenijeti svaki pa i najmanji šum, šuljanje, žvakanje i glasanje u zoni osluškivanja.
Što je najbitnije, zvuk se prenosi na udaljenostima i do 300 metara na otvorenom. Mikrofon je toliko osjetljiv da je u stanju predati zvuk otkucaja ručnog sata udeljanog nekoliko metara od samog mikrofona, i to onda do vašeg prijemnika udaljenog preko 300 metara.
Što je vrlo bitno, prijemnik je iznimno malih dimenzija tako da stane u svaki džep. S dimenzijama od 7.5x5x1.75cm i težinom od 53g sa baterijom uistinu ne predstavlja problem za nošenje. Predajnik je još manji, veličine od oko jedne trećine četvrtaste 9V baterije.

Dodaj u košaru:

  • Model: SoundMaster Remote
  • Proizvođač: SoundMaster

Facebook
Copyright © 2020 izfotelje.