IZ FOTELJE - najbrža kupovina


Iskaz o privatnosti

Izjava o privatnosti osobnih podataka

Lapis Plus se obvezuje da neće zloupotrebljavati osobne podatke iz obrasca narudžbe.

Osobnim podacima smatraju se svi podaci kojima se utvrđuje identitet kupca (primjerice ime i prezime, e-mail adresa, adresa stanovanja i sl.).

Lapis Plus neće dostavljati niti razotkriti osobne podatke kupca trećoj osobi, osim u slučajevima u kojima tako izričito propisuje zakon te u slučajevima kada je to potrebno za ispunjenje obveza.

Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Lapis Plus i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Lapis Plus se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca na način da prikuplja samo osnovne podatke o kupcima koji su nužni za ispunjenje obveza.

Podatke koji se pristupom na internet stranicu automatski bilježe, a nisu osobni podaci (vrste pretraživača, broj posjeta, vrijeme provedeno na stranicama i sl.) Lapis Plus ima pravo koristiti isključivo radi ocjene posjećenosti internet stranice i radi poboljšanja njenog sadržaja i funkcionalnosti.

Lapis Plus informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka te redovito daje kupcima mogućost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške svrhe.

U slučaju promjene bilo kojeg od osobnih podataka (npr. mjesto stanovanja, adresa dostave) koji se evidentiraju prilikom registracije, kupac je dužan o promjeni obavijestiti Lapis Plus. U slučaju promjene o kojoj nije obaviješten, Lapis Plus ne odgovara za bilo kakve nedostatke u pogledu narudžbe odnosno isporuke proizvoda.

Gore navedene odredbe o zaštiti osobnih podataka odnose se isključivo na početnu web stranicu web shop-a izfotelje.com te na sve stranice unutar lapis-plus.com domene, a ne na vanjske stranice na koje upućuju linkovi na lapis-plus.com domeni, za koje stranice lapis-plus.com nije nadležan niti odgovoran te za koje stranice lapis-plus.com ne prikuplja i ne obrađuje podatke korisnika

Ako kupac izričito pristane na to da mu Lapis Plus d.o.o. šalje informacije o novim proizvodima, popustima i akcijskim prodajama, to ćemo i činiti i kupca uključiti u promotivne programe i programe s popustima namijenjenim pretplatnicima na naše novosti. Korisnik se pretplaćue na primanje našeg newslettera isključivo odabirom ove opcije prilikom registracije na našim stranicama. Korisnik u svakom trenutku može odustati od primanja naših newslettera.

Osim u slučaju elektronske narudžbe, u drugim slučajevima lapis-plus.com neće kupcu slati elektronske poruke ukoliko na to kupac nije izričito pristao.

Zbog sigurnosti vaših financijskih podataka naš web shop se koristi isključivo plaćanjem puzećem, prilikom preuzimanja robe od dostavljača. Lapis Plus nikada neće tražiti od vas podatke o vašim kreditnim karticama i slične informacije.

Povrat
Lapis - svijet optike
Copyright © 2020 izfotelje.