IZ FOTELJE - najbrža kupovina


Informacije RS

Informacije za R. SrbijuPDV je već uračunat u sve proizvode i čini sastavni deo cene. Izražene cene su za GOTOVINSKO plaćanje pouzećem - poštaru.

Dostava se obavlja preko pošte ili druge kurirske službe. Troškovi dostave nisu uračunati u cenu proizvoda ili naručene robe i obračunavaju se po cenovniku pošte ili kurirske službe koja je odabrana.

Isporuka se trenutno sprovodi na teritoriju Hrvatske, BiH, Srbije, Crne Gore, Makedonije i Slovenije.

Ako želite postati distributer u nekoj od gore navedenih zemalja, kontaktirajte nas putem obrasca "Poruka" i rado ćemo s Vama razgovarati o mogućnostima saradnje.

Roba je spakovana u kutijama,na način koji garantuje siguran transport i dostavu naručenih artikala.

Zamena kupljenog artikla za veći ili manji broj se sprovodi odmah. Ako treba da zamenite kupljeni artikl,molimo Vas da ga uz prethodni dogovor zapakujete i pošaljete na adresu distributera (nalazi vam se na računu koji je priložen uz robu koju ste primili), u paket stavite papir na kome ste napisali Vaše puno ime i prezime, adresu na koju treba poslati zamenjeni artikl, veličinu ili drugo svojstvo proizvoda koga želite zameniti.

Plaćanje naručene robe obavljate kada Vam poštar donese robu, (ako je reč o isporuci koja se plaća pouzećem koja za sada funkcioniše na teritoriju RH i RS). Iz tog razloga Vas molimo da prilikom naručivanja upišete Vaš kontakt broj telefona ili mobilni telefon kako bi na taj način mogli potvrditi Vašu porudžbinu. Ponavljanje ove procedure,unosa podataka kod naručivanja možete izbeći time što ćete se registrovati kao kupac i za svaku sledeću porudžbinu samo napišete svoje korisničko ime. Ako želite, robu možete unapred platiti po predračunu ili PayPalom kada vam pošaljemo podatke ili link.

Ako naručujete s područja BiH, Makedonije, Crne Gore ili Slovenije robu naručujete na isti način kao i kupci u RH i RS a plaćanje možete izvesti bilo nalogom ili putem interneta, PayPal-om. U ovom slučaju, kada naručujete robu u napomeni samo napišite da želite da platiti preko interneta ili nalogom a mi ćemo Vam e-mailom ili na drugi način potvrditi da Vam robu možemo dotpremiti i dati Vam link ili uputstvo za uplatu.

Kupac ima pravo da proizvod kupljen preko web-shopa vrati u roku od 14 dana. U tom slučaju kupac snosi troškove povraćaja robe. Vraćena roba ne sme da bude korištena, oštećena i mora da sadrži sve elemente koji su bili isporučeni kupcu.

Skrećemo pažnju svim kupcima da nismo u mogućnosti da pratimo sve važeće propise Vaše države pa Vas molimo da se prethodno informišete da li je kupovina pojedinih artikala dopuštena važečim propisima Vaše države.Isto tako, sve dok isporuka ide iz RH ili RS a Vi ne živite na ovoj teritoriji, morate imati u vidu da Vaša pošiljka podleže carinskoj kontroli i plaćanju carine i poreza Vaše države što nije uračunatu u cenu proizvoda. Preduzeće Lapis Plus d.o.o. ne odgovara za bilo kakve troškove koji mogu nastati nakon ulaska pošiljke u Vašu državu.

Saradnja sa www.izfotelje.com: imate proizvod koji proizvodite, uvozite ili prodajete, uslugu koju nudite, a vezano je za boravak u prirodi, lov, ribolov..., delujete na teritoriji Republike Hrvatske, Republike Srbije ili negde iz komšiluka a hteli bi da se uključite u naš distributivni program, kontaktirajte nas preko stranice "Kontaktirajte nas" (leva kolona u okviru "Informacije"), navedite čime se bavite ili šta nudite i rado ćemo Vas uvrstiti u ponudu ovog shopa ili vas učiniti distributivnim partnerom.

Reklamacije potrošača: obaveštenje o načinu relkamacije potrošača

U skladu sa čl. 58 Zakona o zaštiti potrošača , obaveštavamo potrošače da svoje reklamacije na kvalitet naših u sluga i proizvoda mogu uputiti na adresu:
Lapis Plus d.o.o.
Nemanjina 4/2
11000 Beograd
ili na e-poštu: lapisinfo@lapis-plus.com
ili na telefax: 064/6360942
Odgovor na Vašu reklamaciju uputićemo Vam u pisanoj formi a najkasnije u roku od 15 dana od dana prijema reklamacije na šta nas obavezuje zakon. Molimo Vas da nam prilikom podnošenja reklamacije dostavite podatke o Vama: ime i prezime kao i adresu na koju bi Vam uputili odgovor na Vašu reklamaciju.
Lapis Plus d.o.o,Beograd
tel: + 381 (0)64 6360942
fax: + 381 (0)64 6360942
www.lapis-plus.comLapis - svijet optike
Copyright © 2019 izfotelje.