IZ FOTELJE - najbrža kupovina


Informacije RHInformacije za R.HrvatskuPDV je već uračunat u sve proizvode i čini sastavni dio cijene. Izražene cijene su za GOTOVINSKO plaćanje pouzećem - poštaru.

Optrema se obavlja paketnom dostavom pošte ili druge kurirske službe. Trošak otpreme nije uračunat u cijenu proizvoda ili naručene robe te se obračunava prema cjeniku pošte ili kurirske službe koju ste odabrali.

Želite li postati distributer u nekoj od gore navedenih zemalja, kontaktirajte nas putem obrasca "Poruka" i rado ćemo s vama razgovarati o mogućnostima suradnje.

Pakiranje je u kutijama na način da osigurava siguran transport i dostavu naručenih artikala

Zamjena kupljenog artikla za veći ili manji broj se provodi odmah. Ako treba provesti zamjenu, molimo vas da kupljeni artikl, uz prethodni dogovor, zapakirate i pošaljete ga na adresu distributera (nalazi vam se na računu koji je priložen robi koju ste primili), a u paket stavite list papira na kojem ste napisali vaše puno ime i prezime, adresu na koju poslati zamjenjeni artikl te veličinu ili drugo svojstvo proizvoda kojeg želite.

Plaćanje naručene robe obavljate tek kada vam poštar/kurir donese robu, ako je riječ o isporuci s plaćanjem pouzećem koja za sada vrijedi na teritoriju RH. Iz tog razloga vas molimo da prilikom naručivanja upišete vaš kontakt broj telefona ili mobitela kako bi na taj način mogli potvrditi vašu narudžbu. Ponavljanje ove procedure unosa podataka kod naručivanja možete izbjeći tako da se registrirate kao kupac i za svaku slijedeću narudžbu, prilikom zaključivanja kupnje, samo napišete svoje korisničko ime. Ako želite, robu možete unaprijed platiti po predračunu ili PayPalom kada vam pošaljemo podatke ili link.

U skladu sa člankom 72. st.1 Zakona o zaštiti potrošačaKupac ima pravo proizvod kupljen preko web-shopa (sklapanjem ugovora na daljinu) vratiti u roku od 14 dana. U tom slučaju kupac snosi troškove povrata robe. Vraćena roba treba biti nekorištena, neoštećena i sadržavati sve elemente koji su bili predmetom isporuke kupcu. U ovom slučaju je kupac odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja ili funkicionalnosti robe.
Gore navedeni jednostrani raskid ugovora kupac može provesti slanjem obavjesti o raskidu ugovora na niže navedene kontaktne brojeve ili elektroničkom poštom klikom OVDJE
Molimo vas u emailu navedite vaše ime, prezime, punu adresu, broj računa te kontakt broj telefona/mobitela na koji vas možemo kontaktirati.


Skrećemo pozornost svim kupcima da nismo u mogućnosti pratiti sve važeće propise vaše zemlje te vas molimo da se prethodno informirate da li je kupnja pojedinih artikala dopuštena važečim propisima vaše države. Jednako tako, sve dok otprema ide iz RH a da ne živite na ovom teritoriju, trebate imati u vidu da vaša pošiljka podliježe carinskoj kontroli i plaćanju carine i poreza vaše države što nije uračunatu u cijenu proizvoda. Tvrtka Lapis Plus d.o.o. ne odgovara za bilo kakve troškove koji nastaju nakon otpreme pošiljke.

Suradnja s www.izfotelje.com: imate proizvod koji proizvodite, uvozite ili prodajete, uslugu koju nudite, a da je to vezano za boravak u prirodi, lov, ribolov..., djelujete na teritoriju Republike Hrvatske, Republike Srbije ili negdje iz susjedstva a htjeli bi se uključiti u naš distributivni program, kontaktirajte nas preko stranice "Kontaktirajte nas" (lijeva kolona u okviru "Važni linkovi"), navedite čime se bavite ili što nudite i rado ćemo vas uvrstiti u ponudu ovog shopa ili vas učiniti distributivnim partnerom.

Prigovori Obavijest o načinu podnošenja prigovora potrošača (RH)
Sukladno čl.10 st 2..Zakona o zaštiti potrošača(Nar.nov.br.41/14, 110/15 i 14/19.) obavještavamo potrošače da prigovor na kvalitetu naših usluga mogu dostaviti u pisamom obliku na adresu:

Lapis Plus d.o.o., Ksaver 4, 10 000 Zagreb
ili na: e-poštu: info@lapis-plus.com ili klikom OVDJE

Odgovor na Vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.
Molimo Vas da prilikom podnošenja prigovora osigurate sljedeće podatke o potrošaču: ime i prezime te adresa za dostavu odgovora
Lapis Plus d.o.o, Zagreb
tel: + 385 (0)1 3887736
www.lapis-plus.com

_________________________________________________________________________________________Lapis - svijet optike
Copyright © 2020 izfotelje.